Preskocit navigáciu

Štátny tajomník MO SR na návšteve v posádke Rožňava


Štátny tajomník MO SR na návšteve v posádke Rožňava

V rámci návštev veliteľstiev a posádok na východnom Slovensku dňa 9. júna navštívil Raketometný oddiel a  Prápor radiačnej, chemickej a biologickej ochrany (RCHBO) v Rožňave, štátny tajomník MO SR Róbert Ondrejcsák.

Počas návštevy bol štátnemu tajomníkovi a jeho sprievodu formou prezentácie podaný brífing veliteľov oboch útvarov, zároveň im predstavili rozhodujúce úlohy plnené v predchádzajúcom období a následne informovali o vykonávanom výcviku pre potreby zložiek ozbrojených síl Slovenskej republiky. Súčasťou prezentácie boli aj statické ukážky techniky, ktorými útvary disponujú.

Na záver stretnutia bola návšteve predstavená Sieň cti a tradícií, kde svojím zápisom do kroniky vyjadrili presvedčenie, že Raketometný oddiel a Prápor RCHBO sú kľúčové jednotky  bojovej podpory moderných ozbrojených síl.

 


Štátny tajomník MO SR na návšteve v posádke RožňavaŠtátny tajomník MO SR na návšteve v posádke RožňavaŠtátny tajomník MO SR na návšteve v posádke RožňavaŠtátny tajomník MO SR na návšteve v posádke RožňavaŠtátny tajomník MO SR na návšteve v posádke RožňavaŠtátny tajomník MO SR na návšteve v posádke RožňavaŠtátny tajomník MO SR na návšteve v posádke RožňavaŠtátny tajomník MO SR na návšteve v posádke Rožňava

Autor: prrchbo , Foto: prchbo - Dátum: 13.06.2017
Čítanosť: 2200
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share